KNX Netwerkbijeenkomst

Op woensdag 26 april aanstaande organiseert KNX België haar jaarlijkse ledenvergadering en aansluitend een KNX Netwerkbijeenkomst in Antwerpen. Dit jaar is het gloednieuwe en markante Havenhuis van het Havenbedrijf Antwerpen het decor voor dit evenement. In het Havenhuis functioneert bovendien een uitgebreide KNX-installatie, die de leden via een rondleiding kunnen bewonderen.

De bijeenkomst start om 13.00 uur met een ledenvergadering. Deze duurt tot circa 15.00 uur. Na een korte pauze start vervolgens de KNX netwerkbijeenkomst voor KNX Professionals.

Tijdens de netwerkbijeenkomst komen verschillende, actuele onderwerpen aan de orde:

  • ETS Inside
    Een belangrijke innovatie van KNX is ETS Inside, een nieuwe programmeermethode specifiek ontworpen om KNX-projecten eenvoudig en laagdrempelig te maken
  • Innovaties van KNX-fabrikanten
    De KNX-fabrikanten die lid zijn van KNX België geven korte presentaties over innovatieve, nieuwe KNX-producten.
  • Showcase van KNX-project
    Omdat het Havenhuis van het Havenbedrijf Antwerpen zelf een prachtige showcase is van een gebouw met een KNX-installatie krijgen de gasten daarover informatie en een rondleiding

Daarnaast is er nog aandacht voor een of twee andere, actuele KNX-onderwerpen. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel begeleid met lekker eten.

Kortom, een bijeenkomst die de KNX Professionals en KNX geïnteresseerden niet mogen missen.

Het netwerkevent is gratis voor KNX leden en toegankelijk voor KNX geïnteresseerden mits voorafgaande inschrijving.

Hopelijk tot dan!

 

Blijf op de hoogte

Ontvang al ons nieuws in uw mailbox.