THINKA MAAKT SLIMMER

Met je iPhone of iPad je huis bedienen?

Thinka koppelt KNX aan je iDevice.

Stem bediening

Haal met Siri je eigen butler in huis.

Touch ID

Bedien snel en makkelijk je KNX beveiliging.

Locaties

Met losse handen je KNX bedienen als je in de buurt van je huis komt.

Thinka koppelt KNX aan Apple Homekit devices en creëert daarmee nieuwe functies voor de bewoners zoals: Bediening door Siri, gebruik van TouchID voor authenticatie en Geofencing.

Installatie

De compacte DIN rail behuizing maakt inbouw in een bestaande verdeelkast mogelijk. Thinka wordt aangesloten op het LAN en communiceert zo met KNX.

Configuratie

Een ETS4 of ETS5 project bestand wordt door Thinka setup omgezet naar een compatible configuratie. Deze kan dan worden bewerkt, waarna de configuratie wordt geladen in Thinka. Vervolgens kan de bewoner met de Thinka app (zie AppStore) de accessoires (bv lampen) indelen in kamers, groepen en scenes. Ook kunnen namen worden aangepast.

Gebruik

Zeg tegen Siri wat er moet gebeuren, bijvoorbeeld: zet de eettafel lamp op 80%. De opdracht wordt doorgestuurd naar Thinka, waar de opdracht vertaald wordt naar een KNX commando.? Statusmeldingen vanuit KNX worden vervolgens door Thinka weer terug gegeven. Zo is het dus ook mogelijk een status op te vragen, of een lamp ‘hoger’ of ‘lager’ te zetten. Vanuit iCloud kunt u anderen uitnodigen om Thinka te gebruiken.

apple-watch

Een AppleTV 3e generatie of hoger maakt het mogelijk Thinka buiten uw eigen netwerk te gebruiken.

Siri is beschikbaar op iPhone 4s en nieuwer, en vanaf iOS 8.3. Daarnaast is Siri beschikbaar op Apple watch en Apple Carplay.

Blijf op de hoogte

Ontvang al ons nieuws in uw mailbox.