Loxone Tree: uw Smart Home opzetten in recordtijd

loxone

Met Loxone Tree breekt een nieuw tijdperk op het vlak van Smart Home technologie aan. Speciaal ontworpen voor de behoeften van onze klanten en Loxone Partners, maakt Loxone Tree het nog eenvoudiger om een Smart Home op te zetten.

Tot 80% minder kabels
Bekabel Tree-apparaten snel en eenvoudig van apparaat naar apparaat en bespaar zo op kabels, klemmen en plaats in de verdeelkast.

Ingebruikname in recordtijd
In amper 20 seconden neemt u met Loxone Tree bv. een bewegingsmelder in gebruik. Zo heeft u meer tijd voor andere projecten.

100% op een Loxone Smart Home afgestemd
Alle Tree-apparaten werken volgens het Plug & Play principe. Bovendien zijn ze perfect compatibel met andere Loxone componenten.

Eenvoudig bekabeld. Volledig schaalbaar. Volledig updatebaar
De Tree Extension is de centrale stam van de Loxone Tree technologie en verbindt allerlei apparaten met de Miniserver.

Zoals de takken van een boom worden onze nieuwe Tree apparaten (Bewegingsmelder Tree, Touch Tree, Stelventiel Tree) flexibel met de Tree Extension verbonden. Zo kan u bijvoorbeeld één tak per verdieping voorzien, met kleinere vertakkingen naar de verschillende kamers. De apparatuur op deze takken communiceert razendsnel met elkaar en de Loxone Miniserver dankzij de hoge overdrachtssnelheid.

 

loxone-2

 

Van appartementen tot villa’s: de Loxone Tree technologie past in elke Smart Home. Bovendien blijft uw woning dankzij de gratis software-updates toekomstbestendig en kan deze door een Loxone Partner makkelijk worden uitgebreid.

Meer Over Loxone Tree

Blijf op de hoogte

Ontvang al ons nieuws in uw mailbox.