Dynamitec is een integrator in woning- en gebouwenautomatisatie.

Het bedrijf biedt geïntegreerde oplossingen aan binnen de domeinen van elektriciteit, domotica, audio & video. Dit zowel voor residentiële als tertiaire markt.

Voor de verdere ontwikkeling van ons groeiend bedrijf, zijn we op zoek naar een communicatieve administratieve duizendpoot. In deze functie rapporteer je aan de 2 zaakvoerders.

Jouw rol

Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor (telefonie, postbehandeling, ontvangst en controle van leveringen, ontvangst bezoekers, bestellen kantoormateriaal,…). Je verwerkt bestelbonnen, doet de input van aankoop -en verkoopfacturen, opvolging van betalingen en de opmaak en opvolging van offertes. Maandelijks verwerk je de tijdsregistraties en zorg je voor de loonverwerking. Je beheert de e-mailaccounts en social media (LinkedIn, website,…).

Voor een zij project van de zaakvoerders, zal je ook de opvolging doen van bestellingen en de nodige verzendingen tijdig verzorgen.

Jouw profiel

Je hebt minstens een eerste administratieve werkervaring die je kan voorleggen.
Je bent administratief sterk, zeer nauwkeurig en discreet.
Je denkt graag mee en houdt ervan om bepaalde flows te optimaliseren in samenspraak met de zaakvoerders.
Je kan zelfstandig werken.
Je hebt affiniteit met facturatie en boekhouding.

Een goede kennis van Frans en/of Engels alsook kennis van de software Teamleader en/of Yuki zijn extra troeven.

What’s in it for you?

Je komt terecht in een jong team en groeibedrijf met een goede werksfeer en open communicatie. Je krijgt onmiddellijk een vast contract met een competitief salaris in overeenstemming met jouw ervaring. Dit wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, internetvergoeding en thuiswerkvergoeding. En er is meer! Bovenop de wettelijke vakantiedagen, heb je recht op maar liefst 12 ADV dagen per jaar. Na de inwerkperiode mag je ook 1 dag per week van thuis werken in onderling overleg.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar vacature@dynamitec.be.

Alle sollicaties worden vertrouwelijk behandeld.

Voor deze vacature werken wij op basis van exclusiviteit waardoor kantoren zich dienen te onthouden om kandidaten voor te stellen.

Blijf op de hoogte

Ontvang al ons nieuws in uw mailbox.